ન તાતો ન માતા ન બન્ધુર્ન દાતાન પુત્રો ન પુત્રી ન ભૃત્યો ન ભર્તા। ન જાયા ન વિદ્યા ન વૃત્તિર્મમૈવગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ॥૧॥ ભવાબ્ધાવપારે મહાદુઃખભીરુઃપપાત પ્રકામી પ્રલોભી પ્રમત્તઃ। કુસંસાર-પાશ-પ્રબદ્ધઃ સદાહંગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ॥૨॥ ન જાનામિ દાનં ન ચ ધ્યાનયોગંન જાનામિ તંત્રં ન ચ સ્તોત્ર-મન્ત્રમ્। ન જાનામિ પૂજાં નચ ન્યાસયોગમ્ગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ॥૩॥ ન જાનામિ પુણ્યં ન જાનામિ તીર્થંન જાનામિ મુક્તિં લયં વા કદાચિત્। ન જાનામિ ભક્તિં વ્રતં વાપિ માત-ર્ગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ॥૪॥ કુકર્મી કુસઙ્ગીકુબુદ્ધિઃ કુદાસઃકુલાચારહીનઃ કદાચારલીનઃ। કુદૃષ્ટિઃ કુવાક્યપ્રબન્ધઃસદાહમ્ગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ॥૫॥ પ્રજેશં રમેશં મહેશં સુરેશંદિનેશં નિશીથેશ્વરં વા કદાચિત્। ન જાનામિ ચાન્યત્ સદાહં શરણ્યેગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ॥૬॥ વિવાદે વિષાદે પ્રમાદે પ્રવાસેજલે ચાનલે પર્વતે શત્રુમધ્યે। અરણ્યે શરણ્યે સદા માં પ્રપાહિગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ॥૭॥ અનાથો દરિદ્રો જરા-રોગયુક્તોમહાક્ષીણદીનઃ સદા જાડ્યવક્ત્રઃ। વિપત્તૌ પ્રવિષ્ટઃ પ્રણષ્ટઃ સદાહમ્ગતિસ્ત્વં ગતિસ્ત્વં ત્વમેકા ભવાનિ ॥૮॥ ॥ઇતિ શ્રીમચ્છડ઼્કરાચાર્યકૃતં ભવાન્યષ્ટકં સમ્પૂર્ણમ્॥
https://www.lokdayro.com/
न तातो न माता न बन्धुर्न दातान पुत्रो न पुत्री न भृत्यो न भर्ता। न जाया न विद्या न वृत्तिर्ममैवगतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि॥१॥ भवाब्धावपारे महादुःखभीरुःपपात प्रकामी प्रलोभी प्रमत्तः। कुसंसार-पाश-प्रबद्धः सदाहंगतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि॥२॥ न जानामि दानं न च ध्यानयोगंन जानामि तंत्रं न च स्तोत्र-मन्त्रम्। न जानामि पूजां नच न्यासयोगम्गतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि॥३॥ न जानामि पुण्यं न जानामि तीर्थंन जानामि मुक्तिं लयं वा कदाचित्। न जानामि भक्तिं व्रतं वापि मात-र्गतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि॥४॥ कुकर्मी कुसङ्गीकुबुद्धिः कुदासःकुलाचारहीनः कदाचारलीनः। कुदृष्टिः कुवाक्यप्रबन्धःसदाहम्गतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि॥५॥ प्रजेशं रमेशं महेशं सुरेशंदिनेशं निशीथेश्वरं वा कदाचित्। न जानामि चान्यत् सदाहं शरण्येगतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि॥६॥ विवादे विषादे प्रमादे प्रवासेजले चानले पर्वते शत्रुमध्ये। अरण्ये शरण्ये सदा मां प्रपाहिगतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि॥७॥ अनाथो दरिद्रो जरा-रोगयुक्तोमहाक्षीणदीनः सदा जाड्यवक्त्रः। विपत्तौ प्रविष्टः प्रणष्टः सदाहम्गतिस्त्वं गतिस्त्वं त्वमेका भवानि ॥८॥ ॥इति श्रीमच्छड़्कराचार्यकृतं भवान्यष्टकं सम्पूर्णम्॥
https://www.lokdayro.com/
na tato na mata na bandhurna datana putro na putri na bhrtyo na bharta. na jaya na vidya na vrttirmamaivagatistvam gatistvam tvameka bhavani .1. bhavabdhavapare mahaduhkhabhiruhpapata prakami pralobhi pramattah. kusansara-pasa-prabad'dhah sadahangatistvam gatistvam tvameka bhavani .2. na janami danam na ca dhyanayoganna janami tantram na ca stotra-mantram. na janami pujam naca n'yasayogamgatistvam gatistvam tvameka bhavani .3. na janami punyam na janami tirthanna janami muktim layam va kadacit. na janami bhaktim vratam vapi mata-rgatistvam gatistvam tvameka bhavani .4. kukarmi kusangikubud'dhih kudasahkulacarahinah kadacaralinah. kudrstih kuvakyaprabandhahsadahamgatistvam gatistvam tvameka bhavani .5. prajesam ramesam mahesam suresandinesam nisithesvaram va kadacit. na janami can'yat sadaham saranyegatistvam gatistvam tvameka bhavani .6. vivade visade pramade pravasejale canale parvate satrumadhye. aranye saranye sada mam prapahigatistvam gatistvam tvameka bhavani .7. anatho daridro jara-rogayuktomahaksinadinah sada jadyavaktrah. vipattau pravistah pranastah sadahamgatistvam gatistvam tvameka bhavani .8. .iti srimaccharkaracaryakrtam bhavan'yastakam sampurnam.
https://www.lokdayro.com/
આ ભજન ના રચયિતા : ? 🙁
આ ભજન ના પ્રચલિત ભજનીક : ? 🙁
આ ભજન ક્યાં રાગો માં ગવાય છે : ? 🙁
આ ભજન ક્યાં તાલ માં ગવાય છે : ? 🙁
તમે આ સવાલો ના જવાબ આપીને તમારું યોગદાન આપી શકો છો...... Send your answers
ये भजन के रचयिता : ? 🙁
ये भजन के प्रचलित भजनीक : ? 🙁
किस किस रागो में ये भजन गाया जाता हे : ? 🙁
ये भजन कोनसे ताल में गाया जाता हे : ? 🙁
यह सवालों के उत्तर दे कर आप अपना योगदान दे सकते हे ...... Send your answers
writer of this bhajan : ? 🙁
popular bhajanik of this bhajan : ? 🙁
this song is sung under a which Raag : ? 🙁
this song is sung under a which taal : ? 🙁
you can contribute here by answering these quistions...... Send your answers
અનુરાધા પૌડવાલ (જન્મ 27 ઓક્ટોબર 1954) એ ભારતમાં હાલ સક્રિય બોલિવૂડ ગાયિકા છે.
ભારત સરકાર દ્વારા તેમને ભારતીયનો ચોથો સર્વોત્તમ એવોર્ડ પદ્મશ્રી એવોર્ડ આપવામાં આવ્યો છે. તેમને national filmfare એવોર્ડ પણ મળ્યા છે અને તેમને ચાર ફિલ્મફેર એવોર્ડ પણ મળ્યા છે. મુખ્યત્વે bollywood singer હોવા છતાં, તેમણે અનેક ભજનો પણ ગાયાં.
अनुराधा पौडवाल (जन्म 27 अक्टूबर 1954) हाल भारत में वह एक सक्रिय बॉलीवुड गायिका हैं।
उन्हें भारत सरकार द्वारा चौथे सर्वश्रेष्ठ भारतीय पुरस्कार पद्म श्री पुरस्कार से सम्मानित किया गया है। उन्हें राष्ट्रीय फिल्मफेयर पुरस्कार और चार फिल्मफेयर पुरस्कार भी मिले हैं। हालांकि मुख्य रूप से वह एक bollywood singer हे , उन्होंने कई भजन भी गाए।
Anuradha Paudwal (born 27 October 1954) is an active Bollywood singer in India.
She was awarded to Padma Shri, the fourth-highest award of Indian society, by the Government of India in 2017. she is the recipient of the National Film Award and has received four Filmfare awards. Although mainly a playwright, he also sang several bhajans.
અહી આપેલી માહિતી માં કોઈ ભૂલ થઈ હોય તો તમે અહી મેસેજ કરીને જાણ કરી શકો છો......
તમારા માર્ગદર્શન અને સૂચનો પણ આવકાર્ય છે...
જો તમને જોઈતું કોઈપણ ગીત અહીં ઉપલબ્ધ ન હોય , તો તમે તે સીધું અમને અહીં પૂછીને તે ગીત મેળવી શકો છો ... તમે તમારો સંદેશ અહીં મોકલી શકો છો ...
You can also submit lyrics here...
यदि यहाँ दी गई जानकारी में कोई त्रुटि है, तो आप यहाँ एक संदेश भेजकर रिपोर्ट कर सकते हैं ...
आपके मार्गदर्शन और सुझावों का भी स्वागत है ...
यदि आपके द्वारा चाहा गया कोई भी गीत यहाँ उपलब्ध नहीं है, तो आप हमें यहाँ पूछकर उस गीत को प्राप्त कर सकते हैं ... आप अपना संदेश यहाँ भेज सकते हैं ...
You can also submit lyrics here...
If there is any error in the information given here, you can report it by sending a message here...
Your guidance and suggestions are also welcome ...
If any song that you want is not available here, then you can get that song by asking us directly here... you can send your message here...
You can also submit lyrics here...
You can show your appreciation & support for future development by donating
Do you want to be up to date with us? Sign up for our newsletter
By subscribing you agree to receive the newsletter & updated information from lokdayro.com gujarat, india. Policy