ઓમ અસ્ય શ્રી-દુર્ગા-સપ્ત-શ્લોકી-સ્તોત્ર-મહા-મંત્રસ્ય નારાયયન્ના રસિહ અનુસ્ત્વુપ-અદિની ચંદા-અંસી શ્રીિ-મહાકાળીલી-મહાલક્ષ્સ્મિi-મહાસારસ્વત્યો દેવતાah શ્રી શ્રી જગદ-અંબા-પ્રીતિ-અર્થ પાઠે વિનિયોગ. જ્yaાનીનામ-અપિ સીતા-અંસી દેવી ભાગવતિ હી સા બલાદ-આક્રસ્ય મોહાયા મહા-માયા પ્રયા-ચતિ દુર્ગે સ્મૃતિ હરસી ભીતિમ-અશેષા-જાન્તોહ સ્વસ્તૈh સ્મૃતા મતિમ-અતિવા શુભમ દાદાસિ દરિદ્રૈયા-દુkhaખા-ભાયા-હરિની કા ત્વાદ-અન્યા સર્વોપકાર-કરણનાય સદા-અર્દા સિટ્ટા સર્વ-મંગળા-મંગલયે શિવ સર્વાર્થ-સાધીકે શરણ્યે ટ્રાય-અંબેક ગૌરી નારાયાયની નમોસ્તુ તે શરણાગત-દિના-કલા-પરિત્રાન્ના-પરાયેન્ન સર્વસ્ય-આરતી-હરે દેવી નારાયણિ નમોસ્તુ તે સર્વ-સ્વરૂપે સર્વેશે સર્વશક્તિ-સમન્વિતે ભાયભ્યાસ-ત્રૈહિ ના દેવી દુર્ગે દેવી નમોસ્તુ તે રોગાન-અશેષાન-અપહમસિ તુષ્ટ્તા રુસ્તતા તુ કામન સકલાન-અભિષેસ્તન ત્વમ્-આશ્રિતાનામ ન વિપન-નારન્નમ્ ત્વમ્-આશ્રિતa હાય-આશ્રય-તમ પ્રયંતી સર્વ-અબધા - પ્રશમનમ્ ત્રિ-લોક્યાસ્ય-અખિલેશ્વરી ઇવામ્-ઇવા ત્વયા કાર્યામ-અસ્માદ-વૈરી વિનાશનમ્
https://www.lokdayro.com/
ओम अस्य श्री-दुर्गा-सप्त-श्लोकी-स्तोत्र-महा-मंत्रस्य नाराययन्ना रसिह अनुस्त्वुप-अदिनी चंदा-अंसी श्रीि-महाकाळीली-महालक्ष्स्मिi-महासारस्वत्यो देवताah श्री श्री जगद-अंबा-प्रीति-अर्थ पाठे विनियोग. ज्yaानीनाम-अपि सीता-अंसी देवी भागवति ही सा बलाद-आक्रस्य मोहाया महा-माया प्रया-चति दुर्गे स्मृति हरसी भीतिम-अशेषा-जान्तोह स्वस्तैh स्मृता मतिम-अतिवा शुभम दादासि दरिद्रैया-दुkhaखा-भाया-हरिनी का त्वाद-अन्या सर्वोपकार-करणनाय सदा-अर्दा सिट्टा सर्व-मंगळा-मंगलये शिव सर्वार्थ-साधीके शरण्ये ट्राय-अंबेक गौरी नारायायनी नमोस्तु ते शरणागत-दिना-कला-परित्रान्ना-परायेन्न सर्वस्य-आरती-हरे देवी नारायणि नमोस्तु ते सर्व-स्वरूपे सर्वेशे सर्वशक्ति-समन्विते भायभ्यास-त्रैहि ना देवी दुर्गे देवी नमोस्तु ते रोगान-अशेषान-अपहमसि तुष्ट्ता रुस्तता तु कामन सकलान-अभिषेस्तन त्वम्-आश्रितानाम न विपन-नारन्नम् त्वम्-आश्रितa हाय-आश्रय-तम प्रयंती सर्व-अबधा - प्रशमनम् त्रि-लोक्यास्य-अखिलेश्वरी इवाम्-इवा त्वया कार्याम-अस्माद-वैरी विनाशनम्
https://www.lokdayro.com/
Om Asya Shrii-Durgaa-Sapta-Shlokii-Stotra-Mahaa-Mantrasya Naaraayanna Rssih Anussttupa-adiini Chanda-Amsi Shrii-Mahaakaalii-Mahaalakssmii-Mahaasarasvatyo Devataah Shrii Jagad-Ambaa-Priity-Artha Paatthe Viniyogah Jnyaaninaam-Api Ceta-Amsi Devi Bhagavatii Hi Saa Balaad-Aakrssya Mohaaya Mahaa-Maayaa Praya-cchati Durge Smrtaa Harasi Bhiitim-Ashessa-Jantoh Svasthaih Smrtaa Matim-Atiiva Shubhaam Dadaasi Daaridraya-Duhkha-Bhaya-Haarinni Kaa Tvad-Anyaa Sarvopakaara-Karannaaya Sada-arda Cittaa Sarva-Manggala-Maangalye Shive Sarvaartha-Saadhike Sharannye Try-Ambake Gauri Naaraayanni Namostu Te Sharannaagata-Diina-arta-Paritraanna-Paraayanne Sarvasy-Aarti-Hare Devi Naaraayanni Namostu Te Sarva-Svaruupe Sarveshe Sarva-Shakti-Samanvite Bhayebhyas-Traahi No Devi Durge Devii Namostu Te Rogaan-Ashessaan-Apahamsi Tussttaa Russttaa Tu Kaamaan Sakalaan-Abhiissttaan Tvaam-Aashritaanaam Na Vipan-Naraannaam Tvaam-Aashritaa Hy-Aashraya-Taam Prayaanti Sarva-abaadhaa-Prashamanam Trai-Lokyasya-Akhileshvari Evam-Eva Tvayaa Kaaryam-Asmad-Vairi Vinaashanam
https://www.lokdayro.com/
આ ભજન ના રચયિતા : ? 🙁
આ ભજન ના પ્રચલિત ભજનીક : ? 🙁
આ ભજન ક્યાં રાગો માં ગવાય છે : ? 🙁
આ ભજન ક્યાં તાલ માં ગવાય છે : ? 🙁
તમે આ સવાલો ના જવાબ આપીને તમારું યોગદાન આપી શકો છો...... Send your answers
ये भजन के रचयिता : ? 🙁
ये भजन के प्रचलित भजनीक : ? 🙁
किस किस रागो में ये भजन गाया जाता हे : ? 🙁
ये भजन कोनसे ताल में गाया जाता हे : ? 🙁
यह सवालों के उत्तर दे कर आप अपना योगदान दे सकते हे ...... Send your answers
writer of this bhajan : ? 🙁
popular bhajanik of this bhajan : ? 🙁
this song is sung under a which Raag : ? 🙁
this song is sung under a which taal : ? 🙁
you can contribute here by answering these quistions...... Send your answers
અનુરાધા પૌડવાલ (જન્મ 27 ઓક્ટોબર 1954) એ ભારતમાં હાલ સક્રિય બોલિવૂડ ગાયિકા છે.
ભારત સરકાર દ્વારા તેમને ભારતીયનો ચોથો સર્વોત્તમ એવોર્ડ પદ્મશ્રી એવોર્ડ આપવામાં આવ્યો છે. તેમને national filmfare એવોર્ડ પણ મળ્યા છે અને તેમને ચાર ફિલ્મફેર એવોર્ડ પણ મળ્યા છે. મુખ્યત્વે bollywood singer હોવા છતાં, તેમણે અનેક ભજનો પણ ગાયાં.
अनुराधा पौडवाल (जन्म 27 अक्टूबर 1954) हाल भारत में वह एक सक्रिय बॉलीवुड गायिका हैं।
उन्हें भारत सरकार द्वारा चौथे सर्वश्रेष्ठ भारतीय पुरस्कार पद्म श्री पुरस्कार से सम्मानित किया गया है। उन्हें राष्ट्रीय फिल्मफेयर पुरस्कार और चार फिल्मफेयर पुरस्कार भी मिले हैं। हालांकि मुख्य रूप से वह एक bollywood singer हे , उन्होंने कई भजन भी गाए।
Anuradha Paudwal (born 27 October 1954) is an active Bollywood singer in India.
She was awarded to Padma Shri, the fourth-highest award of Indian society, by the Government of India in 2017. she is the recipient of the National Film Award and has received four Filmfare awards. Although mainly a playwright, he also sang several bhajans.
અહી આપેલી માહિતી માં કોઈ ભૂલ થઈ હોય તો તમે અહી મેસેજ કરીને જાણ કરી શકો છો......
તમારા માર્ગદર્શન અને સૂચનો પણ આવકાર્ય છે...
જો તમને જોઈતું કોઈપણ ગીત અહીં ઉપલબ્ધ ન હોય , તો તમે તે સીધું અમને અહીં પૂછીને તે ગીત મેળવી શકો છો ... તમે તમારો સંદેશ અહીં મોકલી શકો છો ...
You can also submit lyrics here...
यदि यहाँ दी गई जानकारी में कोई त्रुटि है, तो आप यहाँ एक संदेश भेजकर रिपोर्ट कर सकते हैं ...
आपके मार्गदर्शन और सुझावों का भी स्वागत है ...
यदि आपके द्वारा चाहा गया कोई भी गीत यहाँ उपलब्ध नहीं है, तो आप हमें यहाँ पूछकर उस गीत को प्राप्त कर सकते हैं ... आप अपना संदेश यहाँ भेज सकते हैं ...
You can also submit lyrics here...
If there is any error in the information given here, you can report it by sending a message here...
Your guidance and suggestions are also welcome ...
If any song that you want is not available here, then you can get that song by asking us directly here... you can send your message here...
You can also submit lyrics here...
You can show your appreciation & support for future development by donating
Do you want to be up to date with us? Sign up for our newsletter
By subscribing you agree to receive the newsletter & updated information from lokdayro.com gujarat, india. Policy